30grader

har det varit ute idag, och jag skämtar inte då jag säger att det nästan är för varmt! Men jag har haft det råskönt idag. Steg upp vid 9 för att åka med Linda till mamma för att sedan fara till boviken. Så jag Linda mamma och Jenny har legat i boviken hela dagen idag och stekt. Från halv 11 till halv 3, jätteskönt var det och ISKALLT i vattnet. Jag har haft tur som redan är så pass brun att jag inte bränner mig. Linda och Jenny brände sig rätt mycket däremot. Vi tog några bilder därifrån idag som jag kanske lägger upp sen, har inte fått dom av linda än.

När jag kom hem från boviken, vid 3 tiden så ringde min mobil. Då var det Nils (han jag ska jobba med senare i sommar) som frågade om jag kunde komma och jobba klockan 4 och självklart gjorde jag det. Väl där fick jag sitta i kiosken, rätt drygt då detär så fint väder ute, men what to do? Träffade iallafall på trevliga kalleQ som var social under hela tiden jag var där ungefär. Vid kvart i 6 slutade jag och fick skjuts hem av Nils. Direkt jag kom hem så kom Simon hem till mig, och mamma skjutsade oss till jysk. Där köpte simon badhanddukar och en jättefin tvbänk.

Sen var det stress hem igen för då skulle jag vara med Marica som satt och väntade på att jag skulle komma hem. Så jag for hem, duschade och fixade mig för att sedan fara med marica till älven och chilla:) Jag är nyss hemkommen därifrån och det var jätteskönt ute, varmt fortfarande. Ringde även dit kalleQ så han var social med oss en stund=D

Imorgon är det jag som ska börja jobba klockan 9, vet inte ens vad jag ska göra, om vi bara ska planera eller.. Får väl se. Hoppas jag inte jobbar länge så jag hinner ta vara på det fina vädret, det ryktas vara lika varmt imorgon som idag, om inte varmare så.

Nu blev det här ett LÅNGT inlägg, utan bilder, kanske ointressant att läsa då men läser ni det här har ni väl läst allt:)

Nu ska jag iallafall vara social på msn en stund innan jag går till kojs.

PUss!!