La di la

''A little melody that fills the silence''

bra låt!

Jaja, sitter här i min ensamhet, fast okej, är faktiskt inte så ensamt nu, har ju massor med tomtar och dylikt som håller koll på mig från olika delar av rummet :)
Har just ätit, fil och flingor till och med. Vägrade äta köttsoppa med dom andra, usch. Blev inte mätt, får väl fara och köpa lite gott att busa med. Har inte hänt mycket idag, vaknade kring 12 och sen dess har jag bara... suttit här? datanörd varning. Hatar att sitta vid datorn, ändå så gör jag det hela tiden. Gud så tråkigt, finns inte ens nått att kolla på. Man hinner ju kolla igenom allting man vill kolla på typ en halvtimme...

Ikväll då? funderar på att följa med Per till Hornsträsk men då måste jag ta med mig någon, vet precis vem.. meeeen de blir nog inget av, för isf ska jag sova där och jag har iofs bara en enda lektion imorgon, men den är viktig. teckenspråk. Så det blir nog inget av.

Linda ringde just och frågade om jag skulle med på Ica, övervägde saken ett tag och sa nej. Men buset lockar... MEN ska stå på mig själv nu så jag kan vara stolt över mig själv en gång :)

Pussssssss!