monday morninggggg

Måndagen spenderades med sovmorgon istället för jobb. Mådde så sjukt dåligt då jag vaknade klockan 6 att jg var tvungen sjukanmäla mig. Sov till halv 1, setg upp och fikade och började må liiite bättre sen. Kvart över 4 begav oss jag och fia till frissan för att klippa oss, dock blev ingen av oss nöjda för vi tyckte de blev för kort men de var ju en annan femma, det växer ju ut, det nötta behövdes klippas bort. Dessutom fick jag en lugg på köpet, kul med lite förändring...:)

Efter det kom Robin, rg och Hampe och hämtade upp mig på stan. Vi åkte runt en sväng innan jag och Robin fick skjuts till mig, vi chillade där en stund sen kom även Carro dit. Efter ett tag hämtade Markus upp oss och vi drog till kåge till rg för att pojkarna skulle dricka lite öl och grilla åsså spela kubb såklart. Sagt och gjort, tjejerna mot killarna, dvs jag carro och hampe mot kalle robin rg och markus. Vi förlorade haha.... skyller på att vi hade solen i ögonen!
Efter det chillade vi mest ett tag innan jag robin och kalle drog till lund för att snacka skit en stund innan kalle for hem och jag och Robin la oss och såg film och myste innan vi skulle sova.

Idag vaknade jag och Robin kring 10 tiden så vi la oss och såg två filmer och myste innan jag for hem kring 2. Sen dess har jag varit med Carro. Vi for till stan och handlade potatisgratäng och kött och gjorde en gomiddag! Jag är verkligen huuuur mätt som helst nu! Riktigt gott var det:)
Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra men något hittar vi på, Saknar min boy men han kommer snart förbi och pussar lite på mig som tur är:)

Pussssssss