sammanfattning av helgen.

NU ska jag iaf sammanfatta min helg. Har haft en braaa helg.

I fredags var det en kort skoldag. For på stan en stund innan jag for hem. Gjorde mig klar för kvällen och inväntade Marica innan vi for till Oscar. Väl där började vi dricka innan vi for vidare till Marcus där det var fest. Vi spelade spel, drack, pratade, skrattade och jag hann även skära mig så det blödde en määäängd innan vi for iväg till station. hihi.  Inne på station var det riiikigt kul faktiskt. Hatar station egentligen, men i fredags var det superkul, ska verkligen inte klaga. Mycket dans och trevligt folk! Kvällen slutade på frasses innan jag for hem och sov. Var en riktigt lyckad kväll förutom några icke roliga incidenter, men sånt får man räkna med!

I lördags låg jag hemma och mådde dåligt till 1000. Men hade iaf en myskväll med marica i Hans lägenhet sen. Vi såg en av världens bästa filmer. My sisters keeper. Den var hur fin som helst, kan verkligen rekomendera den! Det kom rätt få tårar till den. Sen for marica hipsvips hem och Tobbe, Carro och Linda kom och busade med mig. Vi såg lite tv, brottades,  klippte Carros hår och spelade spel. buuuuskul!

Idag har jag tagit det luuuuugnt. Det behövs ibland. laddar upp inför morgondagen då jag som vanligt har skola till 9.. fyfan. Ska förmodligen måsta göra dammsugare imorgon på konditoriet. Blir klurigt. Vet ju hur bra styrfar var sist(?). Hehe.

Nu ska jag busa lite på msn innan jag ska sova och drömma om bättre tider! Måste verkligen köpa mig en kamera snart så jag kan börja ta lite bilder, har aldirg några nya att visa. Är ju lite tråkigt.



Puss!


''When I look at you my mind goes on a trip''