Why waste your time getting hurt by someone, When theres someone else out there waiting to make you happy.

Ännu en helg har passerat, dock till en fördel har det varit en bra helg.

Fredagen började med jobb, sen en shoppingrunda på stan där det även inhandlades alkohol. Sen fortsatte den med en förfest hemma hos mig. Det var jag, Fia, älsko, Markus, Andre, Toffe och Nicklas. Riktigt trevligt. Sen kom även Viktor förbi en sväng för att vara social. Det blev ölspel bestående av filmfrågor från Astrid lindgrens värld vilket jag och fialotta regerade i medan andra var mindre bra... :-$ Blev utgång på olles, träffade massor med trevliga människor, drack massor med öl, snodde en och annan shott, dansade icke-okej dansmoves och hade det allmänt trevligt :) For ut och åkte i partybussen en stund med några kända ansikten innan jag for hem med finaste. Vi låg och pratade på om allt mellan himmel och jord och somnade inte förän efter 7 på morgonen.

Vaknade alldeles för få timmar senare av en huvudvärk som kallas duuuuuga. Har dock turen att ha världens bästa pojkvän som hämtar allt jag behöver och sen lägger sig och håller om mig och får mig att känna mig tryggast i världen ♥
Steg upp en stund senare, gick med älsko till stan och mötte upp fia för att äta en välbehövlig submacka, mmmuums! Gick omkring på stan en stund och shoppade upp massa pengar som man alltid gör då man fått lön. Även idag har vi shoppat en massa saker så nu har jag konstaterat att i helgen har jag handlat 2 par legging, 2 par linnen, 2par skor, 3par bh:ar, en topp, 4 par trosor, en ring, en halsduk, 2 piercingar och nå mer smååtjafffs. Och imorgon blir det mest troligt umeå och skopunkten. Shopaholiiic? Men vem älskar inte kläder.

Jag var nyss ute och tog en kvällsprommis med fia. Hur skönt som helst ute med regn som öste ner.. :) Nu är fia rätt ofnittrig i min säng bakom skynket, vill jag ens veta vad hon håller på med? :S Tror hon är trött.. hope so. (observera att hon ligger i min säng och jag får ligga och sova i min soffa... dock är det mitt eget val eftersom soffan är himmelriket ♥).  Nu ska jag nog dejta tinas sovmusik mapp i mp3:n och bli överväldigad av alla känslor som kommer med dom fina texterna låtarna innehåller mihihi.