We won´t forget each other, right?

oj den här dagen har gått fort.

Började med att öppna förskolan kl 6.00, jobbade till 14. Direkt jag slutade for jag hem till mamie, satt i solen en stund tills fia kom. Då tog vi med oss grejjer, gick till garaget och jag tog ut och tvättade crollen. Sen kom även Tobbe, zacke och Robin förbi och gjorde oss sällskap. (För att inte glömma en unge från dagis som gjorde sällskap hela tiden, plockade blommor åt mig osv.) IAllfall, zacke fixade shocken åt mig, så den funkade. Vi testade kicka igång den men den vägrade starta pga tändstiftet. Efter typ 2 timmar for vi till bergsbyn och köpte glass. Carro tappade självklart sin glass innan hon börjat äta. Rätt ned i asfalten riktigt roligt. Sen vägrade hon be om en ny, eller köpa en ny. hahahaha sjukt kul.
Sen fick vi iaf skjuts till macken av Zacke där jag köpte ett nytt tändstift. Sen skjuts tillbaka till mamma. Carro for hem och åt och jag tog ut crossen igen, och bytte tändstift. M kom förbi en stund, och vi testade kicka igång den och då startade den!!! wiiiiie! :) Sen for han, och carro kom dit med hjälm. Vi testade kicka men icket. Jävla skit tänkte jag. Tog ut tändstiftet , rengjorde det och satt tillbaka det igen. Fick göra det två gånger, sen fick jag igång den. Yes!! For ut och körde en liten sväng runt atorp, men den lever om så jävulskt så vågar inte vara där å köra.

for iallfall tillbaka till parkeringen där fia väntade, vi hämtade en till hjälm sen for vi ut i elljusspåret och körde. Riktigt jävla roligt var det, men hittade ingenstans där. Till slut kom vi ut vid bergsbyn på storvägen, var tvungen köra gäärnet på den tillbaka till torpet pga att mamma sagt att polisen var ute med motorcyklarna. Men det var riktigt kul.
Vi for tillbaka och parkerade den i garaget och sen tog vi inlines till coop och köpte glass och hårfärg. Färgade sen håret och nu är detvitt, och själv är jag ledsen såklart. haha fyfan så fult.

Jaja nu ska jag slocka hoppas jag, börjar 6.00 även imorgon, men de är sista gången för den här veckan. Skönt att sluta tidigt iallfall.
Puss!








bilder från igår och idag.