Music is love

jäklar vad den här dagen svischade förbi fort. Har hunnit massor sen sist jag skrev. Robin, john och kalle kom och hämtade mig, vi for till tre kronor och Robin bjöd oss alla på mat, thankuuu! Sen for vi ut och körde en stund innan vi for iväg till ostvik och träffade rg en stund. Sen tillbaka till stan och körde en stund innan vi for iväg till ragg och kollade på huset som John och Robin ska hyra. Riktigt mysigt såg det ut, kommer nog bli kul för dom. :) Ska däremot följa med dom till ikea så det blir nå vettigt inhandlat där, vet nog hur det slutar med två pojkar som dom på ikea... jag styr upp detta!
Iallafall så for vi och lämnade john och kalle i lund en stund och hämtade upp Jenny sen drog vi på jula och inhandlade lite saker, sen vidare på stan för att jag skulle köpa en parfym åt Robin, dock med hans kort. Slog även in den så den blev som en liten julklapp hihi. Sen for vi iväg till lund igen och var där med John och kalle ett ganska bra tag. Sen drog vi raggen en vända innan alla fick skjuts hem.

Sen kom dock robin förbi mig igen snäll som han var och skjutsade mig till mammsen för jag ska spendera natten här eftersom jag jobbar på atorp imorgon. Har även hunnit  vara hos fia en sväng ikväll och skvallrat massa.

Nu ska jag snart sova så jag orkar jobba imorgonnnn. Natttiii suckers.