Lycksele

Igår for jag och älsko till Lycksele, på djurparken haha. Det var riktigt mysigt att få ha en heldag med lillkorven själv. Blev dock störtförälskad därborta och tänkte byta ut Alle mot en älgkalv, meeen mot alla odds så fick den stanna i lycksele.. men aack så fin den var!:) For iaf förbi Anniqa i jörn en sväng innan vi for till stan igen. Sen satt vi hos mamma i lägenheten och pratade om allt och inget innan vi for hem och myste.

Imorse upptäckte jag att min väska var borta. Alltså var min börs, mina pengar, mina nycklar, mitt smink och allt annat borta också. Och vars kom jag på att jag glömt den? jo i JÖRN, greeeeeeat. klockan var 12 och jag och djenyB skulle på trästocks klockan 2. Som tur var så har jag världens bästa pojkvän som sa, ''kom nu Tina så kör jag dig till jörn och tillbaka, då hinner du:)'' sagt och gjort, var tillbaka kring 1 och allting löste sig. Mitt ♥! 
Så idag har jag och Jenny varit på trästocks och sett Simon uppträda och såklart David (8 step to perfection) som vi for dit för att se, sjukt bra är dom!

Nu sitter jag här och väntar på att Jenny ska hämta upp mig sen ska vi en sväng förbi lägenheten och sen till trästocks igen.

Ska lägga in bilder från lycksele någon dag, men hinner inte nu. Men lägger upp en på min favvo iaf!:*
Puss!


beebis♥